ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

Ταχύτητα + Επαγγελματισμός + Αποτελεσματικότητα

από

15

ευρώ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ. Τα παράσιτα, τα έντομα, τα τρωκτικά και τα μικρόβια είναι ένα γεγονός σε όλη την περιοχή της Αττικής. Επίσης, αν όχι όλα, τα περισσότερα από αυτά είναι επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία αφού αποτελούν φορείς ιών, μικροβίων και βακτηρίων. Αυτό σημαίνει ότι μεταδίδουν πολλές σοβαρές λοιμώξεις, αλλεργίες και ασθένειες. Ευτυχώς δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε εσείς με όλα αυτά τα ενοχλητικά και επικίνδυνα παράσιτα. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Απαλλαχτείτε από ιούς, μικρόβια, παράσιτα, έντομα και τρωκτικά οριστικά και με απόλυτη ασφάλεια. Αντιμετωπίζουμε καθημερινά όλα τα είδη με τρόπους αποτελεσματικούς και ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ με απόλυτη επιτυχία. Σας προσφέρουμε πακέτα και προγράμματα συνεργασίας τα οποία ταιριάζουν καλύτερα στις δικές σας ανάγκες και τον δικό σας προϋπολογισμό. Όλα αρχίζουν με έναν παρασιτολογικό έλεγχο του κτιρίου που θα γίνει η απολύμανση από τους τεχνικούς μας. Οι απολυμαντές μας έχουν την εμπειρία ώστε να διακρίνουν τα σημάδια κάθε τρέχουσας μόλυνσης.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Επίσης, εκτιμούν τις συνθήκες που θα μπορούσαν να συμβάλουν σε μια μελλοντική προσβολή. Αφού αξιολογήσουν την κάθε περίπτωση, θα ορίσουν και την καλύτερη μέθοδο για τη θεραπεία. Οι απολυμάνσεις βασίζονται στο είδος του παράσιτου, τον πληθυσμό του, τις συνθήκες και τη φύση της προσβολής. Είμαστε πάντοτε σε θέση να προτείνουμε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία πρωτοκόλλων απολύμανσης. Θα σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για τη μέθοδο που θα εφαρμοστεί και επιπλέον θα σας δώσουμε και διάφορες οδηγίες προκειμένου να μην έχετε ξανά πρόβλημα. Υγρά σκευάσματα, κόκκοι, παγίδες, δολώματα και καπνιστικά είναι κάποια από τα υλικά που συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε. Όλα μας τα προϊόντα είναι ελεγμένα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Η ασφάλεια της οικογένειάς σας συμπεριλαμβανομένων των παιδιών και των κατοικίδιων ζώων σας, είναι το κύριο μέλημά μας. Κάθε προϊόν που χρησιμοποιούν οι τεχνικοί μας και κάθε απολύμανση συνοδεύεται από το ανάλογο πιστοποιητικό.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Οι κατσαρίδες είναι μια κατηγορία βλαβερών παρασίτων. Συχνά βρίσκονται στο σπίτι και τις επιχειρήσεις και δημιουργούν προβλήματα, ειδικά στον τομέα της επεξεργασίας τροφίμων, επειδή μεταφέρουν ασθένειες όπως η σαλμονέλα, ο τυφοειδής πυρετός και η δυσεντερία. Οι προσβολές έχουν επίσης συνδεθεί με διαταραχές του δέρματος όπως το έκζεμα. Τα πιο ευάλωτα άτομα σε λοιμώξεις είναι τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι. Στις κατσαρίδες αρέσουν τα μέρη που τους παρέχουν φαγητό, ζεστασιά και νερό. Μπορούμε να τις βρούμε στα περισσότερα μέρη που κατοικούν οι άνθρωποι. Θα ταξιδέψουν για να βρουν άλλους κατάλληλους χώρους που έχουν ιδανικές συνθήκες για να τραφούν και να γεννήσουν. Είναι ένα από τα πιο ανθεκτικά είδη της φύσης. Προσαρμόζονται εξαιρετικά γρήγορα και πολλά προϊόντα του εμπορίου για την απολύμανση για κατσαρίδες  θα αποτύχουν επειδή δεν είναι εξελιγμένα. Αυτά τα έντομα είναι επίσης κατάλληλα στο να βρουν καταφύγιο για να ξεφύγουν από τέτοιους κινδύνους.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Προσφέρουμε τα πιο εξελιγμένα τζελ για τις κατσαρίδες. Αυτή η απολύμανση για κατσαρίδες είναι ασφαλής, γρήγορη, αποτελεσματική και χωρίς άγχος. Δεν χρειάζεται να αδειάζετε τα ντουλάπια και τα συρτάρια και δεν χρειάζεται καν να αφήσετε το σπίτι μετά τη θεραπεία. Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα εφαρμόσει αυτό το άοσμο σκεύασμα σε ευαίσθητες περιοχές όπως ντουλάπια κουζίνας, συρτάρια, ρωγμές, κρησφύγετα και συσκευές κουζίνας. Το τζελ περιέχει ένα βρώσιμο προϊόν ιδιαίτερα ελκυστικό για τις κατσαρίδες. Το σκεύασμα έχει επίσης ένα διαδοχικό αποτέλεσμα. Μόλις κάποιες κατσαρίδες φάνε το τζελ, μολύνουν και τις υπόλοιπες, παράγοντας έτσι μια διαδοχική επίδραση σε ολόκληρο τον πληθυσμό τους. Αυτό οδηγεί σε γρήγορη εξάλειψη. Περίπου το 80% των κατσαρίδων πεθαίνουν σε περίπου μία εβδομάδα. Οι υπόλοιπες κατσαρίδες ελέγχονται αποτελεσματικά εντός τριών εβδομάδων. Χρησιμοποιούμε εντομοκτόνα σκευάσματα τρίτης γενιάς και τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες ελέγχου παρασίτων. Μέχρι στιγμής, κανένα παράσιτο δεν έχει γίνει άνοσο σε αυτά τα εντομοκτόνα.

Απολυμάνσεις για κουνούπια

Τα κουνούπια έλκονται από το διοξείδιο του άνθρακα που εκπνέουμε. Είναι αποζυμητικά έντομα, δηλαδή τρέφονται με αίμα. Εξαιτίας των τσιμπημάτων τους έχουν καταγραφεί πάρα πολλοί θάνατοι στον πλανήτη οπότε καλώς οι εντομολόγοι τα κατατάσσουν στα πιο επικίνδυνα έντομα. Είναι φορείς πολλών μικροβίων και ιών ενώ πολλοί συνάνθρωποί μας μπορεί να είναι και απλώς αλλεργικοί στα τσιμπήματα με αποτέλεσμα να υποφέρουν διαρκώς από δερματοπάθειες. Τα εξανθήματα που είναι αποτέλεσμα των τσιμπημάτων συνοδεύονται από έντονη φαγούρα. Όπως και νά χει είναι έντομα πολύ εκνευριστικά και πολλές φορές χάνουμε ακόμα και τον ύπνο μας εξαιτίας τους. Τα κουνούπια στη χώρα μας αρχίζουν να έρχονται την άνοιξη όταν ζεσταίνει ο καιρός. Αυτή είναι μια βασική προϋπόθεση για να επιζήσουν, όπως άλλη ανάγκη είναι και το νερό. Χρειάζονται υψηλά επίπεδα υγρασίας. Αυτός είναι και ο λόγος που θα τα συναντήσουμε σε μεγάλους πληθυσμούς σε μέρη που διαθέτουν άφθονο.

Τα προσελκύουν μέρη με λίμνες, ποτάμια, ρυάκια αλλά αρκεί και το στάσιμο το οποίο προσφέρει λόγου χάρη μια λακκούβα που έχει γεμίσει μετά από βροχή. Εκ πείρας, θα σας δώσουμε μια συμβουλή. Αποφεύγετε να ποτίζετε από το σούρουπο και μετά και φροντίστε ώστε να μην υπάρχουν ποτέ λιμνάζοντα νερά στο χώρο σας. Ακόμα και ένα ποτήρι με νερό είναι ικανό να τα φέρει κοντά σας. Όμως, η καλύτερη αντιμετώπιση είναι η απολύμανση για κουνούπια. Για καλύτερα αποτελέσματα, ξεκινάμε και κάνουμε την πρώτη εφαρμογή γύρω στα τέλη Μαΐου. Κατά την καλοκαιρινή σεζόν θα πρέπει να εφαρμόζεται συχνότερα. Τουλάχιστον κάθε 20 με 25 ημέρες. Είναι η περίοδος που το πρόβλημα γίνεται εντονότερο καθώς τότε έχουμε τη μεγαλύτερη αύξηση του πληθυσμού τους. Η εταιρεία μας σας εξασφαλίζει με ψεκασμούς ειδικών σκευασμάτων για απολύμανση για κουνούπια, άριστα αποτελέσματα. Θα διαπιστώσετε σίγουρα μεγάλη διαφορά στη μείωση του πληθυσμού των κουνουπιών.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Τα μυρμήγκια είναι κοινωνικά έντομα και πάρα πολύ έξυπνα. Επίσης, γνωρίζετε ότι είναι και τα πιο εργατικά πλάσματα στο ζωικό βασίλειο. Μαζί με τις σφήκες και τις μέλισσες, ανήκουν στην τάξη των υμενόπτερων. Δημιουργούν αποικίες οι οποίες απαρτίζονται από πολλά μέλη. Η επιλογή του τόπου που θα κατοικήσουν εξαρτάται από τρεις παράγοντες: το φαγητό, το νερό και το κλίμα. Οι αποικίες τους αποτελούνται από τις βασίλισσες, τις εργάτριες και τα αρσενικά. Κάθε αποικία παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον ως προς τον καταμερισμό της εργασίας. Τα περισσότερα είδη μυρμηγκιών έχουν χρώμα καφέ ή μαύρο αλλά υπάρχουν κι άλλα είδη με χρώματα κόκκινο, κίτρινο ή λευκό. Η δύναμή τους είναι επίσης εντυπωσιακή φτάνει να σκεφτείτε ότι είναι ικανά να σηκώσουν 25 φορές το βάρος τους. Η μέση υπολογιζόμενη διάρκεια ζωής των μυρμηγκιών είναι 45-60 ημέρες. Ενώ είναι ακίνδυνα, όταν εισέρχονται στο χώρο μας, είναι σε όλους μας ανεπιθύμητα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Τα μυρμήγκια συνήθως θα τα συναντήσουμε μέσα σε κουζίνες και μπάνια. Είναι μέρη στα οποία θα βρουν σίγουρα φαγητό και νερό εν αφθονία. Οι φωλιές τους είναι δύσκολο να εντοπιστούν γιατί μπορεί να τις έχουν φτιάξει ακόμα και μέσα στην πιο μικρή τρύπα ή χαραμάδα. Αν δείτε κάποιο μυρμήγκι να κυκλοφορεί, η συμβουλή μας είναι να μην το σκοτώσετε. Είναι το μυρμήγκι ανιχνευτής που έχει βγει προς αναζήτηση τροφής. Παρακολουθήστε το διακριτικά και θα σας πάει στη φωλιά. Για να αντιμετωπίσετε και να τα εξοντώσετε θα χρειαστείτε σίγουρα μια επαγγελματική απολύμανση για μυρμήγκια. Είμαστε εδώ για να σας βγάλουμε από τη δύσκολη θέση. Χρησιμοποιούμε ειδικά σκευάσματα για απολύμανση για μυρμήγκια, άοσμα και αβλαβή για την υγεία σας και για το περιβάλλον αλλά πολύ αποτελεσματικά και δραστικά. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της εταιρείας μας έχουν την εμπειρία να εντοπίσουν τις μυρμηγκοφωλιές και να τις εξαφανίσουν.

Απολύμανση για ψύλλους

Αν έχετε στο σπίτι σας γάτα ή σκύλο, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες κάποια στιγμή να έρθετε αντιμέτωποι με ψύλλους. Οι ψύλλοι είναι μικροσκοπικά άπτερα έντομα. Και μπορεί να μην πετάνε, έχουν όμως τεράστια ικανότητα στο να πηδάνε. Φανταστείτε ότι μπορούν να κάνουν άλμα έως και 200 φορές παραπάνω από το μήκος τους. Οι ψύλλοι τρέφονται αποκλειστικά με το αίμα των ξενιστών τους. Το σάλιο τους θεωρείται ότι είναι μια από τις πιο αλλεργιογόνες ουσίες καθώς μπορεί να προκαλέσει μια ασθένεια του δέρματος στα κατοικίδια την αλλεργική δερματίτιδα (FAD). Επίσης, όταν οι ψύλλοι δαγκώνουν μπορούν να προκαλέσουν αναιμία σε κουτάβια και γατάκια ή ακόμα και θάνατο. Βέβαια, όπως ήδη είπαμε οι ψύλλοι δεν τσιμπάνε μόνο τα κατοικίδια αλλά πραγματικά κατασπαράζουν και εμάς τους ανθρώπους. Σίγουρα θα έχετε δει τσιμπήματα ψύλλων πάνω σε κάποιον άνθρωπο, όμως το χειρότερο είναι όταν αυτοί οι άνθρωποι είναι αλλεργικοί. Τότε τα πράγματα σίγουρα σοβαρεύουν.

Οι ψύλλοι μοιράζουν το χρόνο τους μεταξύ της σίτισης και της αναπαραγωγής. Είναι ικανοί να γεννήσουν πάνω στα χαλιά σας όσα περισσότερα αυγά μπορούν. Επίσης, αυτό μπορεί να συμβαίνει και κάθε μέρα! Οι προνύμφες μπορούν να μείνουν αδρανείς για μήνες. Όταν όμως νιώσουν ζεστασιά και δονήσεις θα επιτεθούν ξανά. Αν έχετε υπόνοιες ή ενδείξεις, μην αφήνετε καθόλου το χρόνο να περνάει. Τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο άσχημα και σίγουρα θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την απολύμανση για ψύλλους. Ευτυχώς που τουλάχιστον τους ψύλλους μπορείτε να τους αντιληφθείτε ευκολότερα από ότι τους κοριούς. Γιατί αυτό; Επειδή οι ψύλλοι τσιμπάνε όλο το 24ωρο και πολλές φορές αυτό το τσίμπημα πονάει. Αν έχετε μολυνθεί, είμαστε εδώ για εσάς. Μας χωρίζει ένα μόνο τηλεφώνημα. Οι τεχνικοί μας είναι εδώ πάντοτε διαθέσιμοι να καθαρίσουν τους χώρους σας από τα ανεπιθύμητα έντομα. Με τα ειδικά μας σκευάσματα για απολύμανση για ψύλλους θα γίνουν στο παρελθόν.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Αν έχετε υποψίες ότι κοριοί μπορεί να έχουν εισβάλλει στον χώρο σας, τότε θα πρέπει να μας καλέσετε. Ένας από τους επαγγελματίες τεχνικούς μας θα αναζητήσει να βρει σημάδια προσβολής. Οι κοριοί είναι έντομα που μπορεί να κρυφτούν παντού, ενώ είναι λίγο δύσκολο να τους εντοπίσουμε. Ο λόγος είναι ότι τα τσιμπήματά τους δεν τα καταλαβαίνουμε γιατί συνηθίζουν να μας τσιμπάνε τη νύχτα, τις ώρες που κοιμόμαστε. Ένας εξολοθρευτής κοριών αναζητά συγκεκριμένα πράγματα για να δει αν έχετε προσβληθεί από κοριούς. Ας δούμε ποια είναι αυτά. Οι κοριοί περνούν από πολλούς κύκλους ζωής και αφήνουν πίσω τους υπολείμματα δέρματος. Επίσης, είναι αγενείς και θα αφήσουν παντού τα περιττώματά τους τα οποία μοιάζουν με μικροσκοπικές μαύρες κουκίδες. Ένα άλλο σημάδι είναι οι κηλίδες αίματος. Οι κοριοί όταν συνθλίβονται αφήνουν πίσω τους μικρές κηλίδες αίματος. Τα μικροσκοπικά σημάδια αίματος στα σεντόνια σας είναι ακόμα ένα προειδοποιητικό σημάδι.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Έχουν υπάρξει αρκετές περιπτώσεις όπου σε μια βαριά προσβολή από κοριούς αναδύονται οσμές. Πρόκειται για μια μυρωδιά δυσάρεστη αλλά συνάμα γλυκιά. Αυτό συμβαίνει επειδή οι κοριοί εκπέμπουν ένα ορμονικό άρωμα όταν διαταράσσονται. Αν κοιτάξετε στα σωστά σημεία όπως σχισμές, ρωγμές, ραφές από στρώματα, μπορεί να βρείτε και ζωντανούς κοριούς. Είναι μικροί και μερικές φορές δύσκολο να φανούν αφού δεν είναι μεγαλύτεροι από έναν σπόρο μήλου σε κάποια από τα στάδια της ζωής τους. Αν έχετε λοιπόν υποψίες ότι έχετε προσβληθεί από κοριούς, δεν έχετε παρά να μας καλέσετε. Για την αντιμετώπιση και καταπολέμησή τους, χρειάζεται να γίνει οπωσδήποτε απολύμανση για κοριούς. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για την απολύμανση για κοριούς είναι άοσμα και ακίνδυνα. Δε χρειάζεται να απομακρυνθείτε ούτε εσείς ούτε τα ζωάκια σας από το χώρο. Για οποιαδήποτε απορία έχετε, καλέστε μας και θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Αρουραίοι και ποντίκια αποτελούν έναν πραγματικό εφιάλτη. Όλα τα τρωκτικά αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία καθώς είναι φορείς μολυσματικών ασθενειών για τον άνθρωπο. Η πιο συχνή μολυσματική ασθένεια των τρωκτικών είναι η λεπτοσπείρωση που μεταδίδεται σε ανθρώπους και ζώα από τον ιό λεπτόσπειρα. Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι μικρή η πιθανότητα να μεταδοθεί κάποια ασθένεια μέσω των τρωκτικών, ιδιαίτερα σε περιοχές που η παρουσία τους είναι ιδιαιτέρως συχνή. Όταν ανακαλύψουμε ότι έχουν εισχωρήσει στο χώρο μας, είναι επιτακτική ανάγκη να τα καταπολεμήσουμε άμεσα. Τα ποντίκια πολλαπλασιάζονται γρήγορα, γι’ αυτό μόλις δείτε ποντίκι ή έστω περιττώματά τους, καλέστε μας αμέσως. Μην χάσετε τον χρόνο σας προσπαθώντας να αντιμετωπίσετε μόνοι σας τους νέους σας συγκατοίκους. Δεν θα καταφέρετε κάτι. Με τα δολώματα τελευταίας γενιάς που θα τοποθετήσουμε σε κομβικά σημεία της ιδιοκτησίας σας, θα τα εξοντώσουμε όλα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και μαεστρία, διότι τα ποντίκια είναι πολύ έξυπνα. Αναπαράγονται γρήγορα και μεταφέρουν σοβαρές ασθένειες. Τα τρωκτικά κοιτάζουν το σπίτι σας ως το ιδανικό μέρος για να ζήσουν εκεί. Όμως, δεν πληρώνουν ενοίκιο και δεν ανήκουν εκεί! Βάλτε ένα τέλος στις ασθένειες που μεταδίδουν με μία σωστή απολύμανση για ποντίκια. Είναι μια σύνθετη εφαρμογή για την αντιμετώπιση όλων των τρωκτικών. Οι τεχνικοί μας που αναλαμβάνουν να εκτελέσουν μία τέτοια εργασία πρέπει να γνωρίζουν καλά τις ιδιαιτερότητες του χώρου για να ολοκληρώσουν με επιτυχία την απολύμανση για ποντίκια. Επίσης, πρέπει να έχουν μία πλήρη εικόνα για το είδος, το μέγεθος και τον πληθυσμό των τρωκτικών που θα αντιμετωπίσουν. Τοποθετούν δολωματικούς σταθμούς με ειδικά δηλητηριώδη δολώματα σε ολόκληρη τη μολυσμένη περιοχή. Έτσι δημιουργείται η εντύπωση στα τρωκτικά ότι είναι φωλιές με αποτέλεσμα να εισχωρούν σε αυτά να τρώνε από τα δολώματα και έτσι να εξουδετερώνονται.

Απολύμανση για κορωνοϊό

Εδώ και κάποιους μήνες, ο νέος κορωνοϊός covid-19 ήρθε και στη δική μας χώρα. Μια καινούρια μάστιγα για ολόκληρη την ανθρωπότητα είναι σίγουρα η πανδημία του νέου κορωνοϊού. Ξεκίνησε στα τέλη του Δεκέμβρη του έτους 2019 στην Κίνα και λόγω της υψηλής μεταδοτικότητάς του σε λιγότερο από δύο μήνες πέρασε στην Ευρώπη. Χώρες όπως η Ιταλία και η Ισπανία αντιμετώπισαν ένα τεράστιο πρόβλημα με πολλές χιλιάδες κρούσματα κάθε ημέρα. Αν και στη χώρα μας η κατάσταση είχε κριθεί ελεγχόμενη, δυστυχώς έχουμε αύξηση στη διασπορά του ιού. Για να περιορίσουμε ή και να σταματήσουμε αυτή τη διασπορά, θα πρέπει να λάβουμε κάποια πολύ συγκεκριμένα μέτρα. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και ολόκληρη η ιατρική κοινότητα, συνιστούν βασικά μέτρα. Τήρηση αποστάσεων, αποφυγή συνωστισμού. χρήση μάσκας σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους, καλή και συχνή υγιεινή και αντισηψία των χεριών και τακτική επαγγελματική απολύμανση σε επιφάνειες και χώρους κυρίως υψηλού συνωστισμού.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Είναι γεγονός ότι καθημερινά κυκλοφορούμε σε πάρα πολλά μέρη και αν δεν προσέξουμε ιδιαίτερα, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μολυνθούμε. Η μετάδοση του covid-19, γίνεται με τα σταγονίδια που απελευθερώνονται όταν βήχουμε, μιλάμε ή φτερνιζόμαστε. Προκειμένου να προφυλαχθούμε πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε συχνά απολύμανση για κορονοϊό. Η εταιρεία μας σας προσφέει ποιοτικές υπηρεσίες απολύμανσης. Τα συνεργεία μας αποτελούνται από άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς. Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε για την απολύμανση για κορωνοϊό είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προσφιλή στο περιβάλλον και ασφαλή προς τη δημόσια υγεία. Αναλαμβάνουμε να απολυμάνουμε σχολεία, παιδικούς σταθμούς, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα, εταιρείες, δημόσια κτίρια, εργοστάσια και βιομηχανίες, μέσα μαζικής μεταφοράς συμπεριλαμβανομένων πλοίων κ.τ.λ. Οι απολυμάνσεις μας συνοδεύονται όλες από επίσημο πιστοποιητικό υπογεγραμμένο από τους επιστήμονες συνεργάτες μας. Τηρώντας ευλαβικά όλα τα μέτρα θα επιστρέψουμε σύντομα στους κανονικούς μας ρυθμούς και πάλι.