ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ

Μία ολική απόφραξη μπορεί να προκληθεί σε σωληνώσεις και αποχετεύσεις από τη σταδιακή συσσώρευση διαφόρων αιτιών, όπως:

  • Λίπη και υπολείμματα τροφίμων
  • Σαπούνια και απορρυπαντικά
  • Μωρομάντηλα και χαρτιά
  • Ρίζες δέντρων και φύλλα
  • Τρίχες μαλλιών και οδοντόπαστα

Να θυμάστε ότι όλα τα υπολείμματα αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου. Επίσης όλα τα συστήματα αποχέτευσης χρειάζονται καθαρισμό για να μπορεί να λειτουργεί φυσιολογικά. Αν συμβαίνει κάτι σ εσάς, παρακαλώ καλέστε μας σήμερα! Η Αποφράξεις Βούλα προσφέρει συμβόλαια συντήρησης σε σταθερές πάντα τιμές. Δουλεύοντας σε ένα συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα, θα ερχόμαστε στο οίκημα σας, θα καθαρίζουμε και θα ελέγχουμε την αποχέτευση, μηδενίζοντας τον κίνδυνο τυχόν απρόβλεπτων μελλοντικών προβλημάτων. Θα εξοικονομείτε χρήματα αλλά και δεν βιώνετε άσχημες καταστάσεις.

Μηνιαίες, εξαμηνιαίες ή ετήσιες συντηρήσεις, εξαρτώνται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα και την κατασκευή αυτού. Με την συντήρηση της αποχέτευσης μπορούμε να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση και να μην χρειαστούμε κάποια σημαντική απόφραξη. Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, προλαβαίνουμε τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων Βουλας

 Η διαδικασία συντήρησης αποχετευτικού δικτύου Βουλα

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η μηνιαία συντήρηση του δικτύου αποχέτευσης, θα σας αποσταλεί αντίστοιχη αίτηση αμέσως μετά τον προγραμματισμό εργασίας μέσω E-mail, Φαξ ή διανομέα και η οποία θα πρέπει να αποσταλεί πίσω σε εμάς υπογεγραμμένη. Στις περισσότερες των περιπτώσεων κοστίζει από 10 έως 25 ευρώ μηνιαίως (συμπ.φ.π.α. ) και παρέχεται ενημερωτικό δελτίο στον διαχειριστή μετά από κάθε επίσκεψη. Πριν από την έναρξη κάθε συνεργασίας θα πρέπει να εκτελεστεί αρχικός γενικός καθαρισμός. Όλες οι έκτακτες επισκέψεις που μπορεί να χρειαστούν πραγματοποιούνται εντελώς δωρεάν! Σε περίπτωση μεμονωμένου έκτακτου καθαρισμού αποχέτευσης / απόφραξης βρισκόμαστε άμεσα κοντά σας οπουδήποτε, με μία τηλεφωνική ή ηλεκτρονική παραγγελία σας.

Comments are closed.