Βάλτε ένα τέλος στις ασθένειες που μεταδίδουν τα τρωκτικά με μία σωστή μυοκτονία

Βάλτε ένα τέλος στις ασθένειες που μεταδίδουν τα τρωκτικά με μία σωστή μυοκτονία

Βάλτε ένα τέλος στις ασθένειες που μεταδίδουν τα τρωκτικά με μία σωστή μυοκτονία. Η μυοκτονία είναι μια σύνθετη εφαρμογή για την αντιμετώπιση των τρωκτικών  όπως τα ποντίκια και οι αρουραίοι. Οι τεχνικοί που αναλαμβάνουν να εκτελέσουν μία τέτοια εργασία θα πρέπει να γνωρίζουν καλά τις ιδιαιτερότητες χώρου για να ολοκληρώσουν με επιτυχία την εφαρμογή.

ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ
ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

Θα πρέπει να έχουμε μία εικόνα για το είδος, το μέγεθος και τον πληθυσμό των τρωκτικών που θα αντιμετωπίσουμε. Τοποθετούμε δολωματικούς σταθμούς με ειδικά δηλητηριώδη δολώματα σε ολόκληρη τη μολυσμένη περιοχή. Έτσι δημιουργείται η εντύπωση στα τρωκτικά ότι είναι φωλιές με αποτέλεσμα να εισχωρούν σε αυτά να τρώνε από τα δολώματα και έτσι να εξουδετερώνονται.

Ασθένειες που μεταδίδονται από τρωκτικά

Τα ποντίκια και οι αρουραίοι αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία καθώς είναι φορείς μολυσματικών ασθενειών για τον άνθρωπο γι αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να τα καταπολεμήσουμε άμεσα. Ενδεικτικά κάποιες από τις ασθένειες που μεταδίδονται από τα τρωκτικά είναι:

  • Λεπτοσπείρωση
  • Σπειροχαιτιάσεις
  • Πανώλη
  • Τυφοειδής πυρετός
  • Τριχινέλλωση
  • Σαλμονέλλωση

Ωστόσο, η πιο συχνή μολυσματική ασθένεια των τρωκτικών είναι η λεπτοσπείρωση που μεταδίδεται σε ανθρώπους και ζώα από τον ιό λεπτόσπειρα (Leptospira spp). Η λεπτοσπείρωση μεταδίδεται άμεσα, μέσω της επαφής των βλεννογόνων ή τραυματισμένου δέρματος με ούρα ή ιστούς από το μολυσμένο ζώο ή έμμεσα, όταν ο έρθουμε σε επαφή με μολυσμένο περιβάλλον (μέσω κατανάλωσης τροφής ή ποτού).

Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι μικρή η πιθανότητα να μεταδοθεί κάποια ασθένεια μέσω των τρωκτικών, ιδιαίτερα σε περιοχές που η παρουσία τους είναι ιδιαίτερα συχνή.

Στην Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βούλα θα σας βοηθήσουμε να απαλλαγείτε οριστικά από τους συγκεκριμένους επισκέπτες και τα προβλήματα που προκαλούν. Καλέστε μας για να προγραμματίσουμε μία μυοκτονία με ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, με επαγγελματισμό και συνέπεια.