Υπηρεσίες Απόφραξης & Απολύμανσης Βουλα

Υπηρεσίες Απόφραξης & Απολύμανσης Βουλα 210 89 90 600

Ανακαλύψτε τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς! Έχουμε επενδύσει στην τεχνολογία και τους ανθρώπους μας, ώστε να μπορούν να είναι μαζί σας το συντομότερο δυνατόν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Θα είμαστε εκεί για να σας βοηθήσουμε ότι ώρα και αν είναι. Για αυτό και είμαστε στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο. Νοιαζόμαστε για τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά. Αναλαμβάνουμε και προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, όπως απόφραξη φρεατίου, απόφραξη νεροχύτη, διάγνωση με κάμερα, απόφραξη νιπτήρα, καθαρισμός αποχέτευσης, προληπτική συντήρηση, κ.α.

Υπηρεσίες Απόφραξης & Απολύμανσης Βουλα

Έλεγχο – Βιντεοσκόπηση αγωγών με κάμερα

Η Αποφράξεις Βούλα, εξοπλισμένη για να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε προβλήματα στην αποχέτευσή σας, η ομάδα μας προσφέρει λεπτομερείς έρευνες αποστράγγισης με κάμερα και να εφαρμόζει τεχνικές για την σωστή επαναφορά της λειτουργίας της αποχέτευσης σας. Η διάγνωση με κάμερα είναι μια από τις πιο κορυφαίες εργασίες που η Αποφράξεις Βούλα σας προσφέρει. Θα διαγνώσει και θα ανακαλύψει την ρίζα του προβλήματος!

Συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων Βουλα

Παράλληλα με τις εργασίες που σας παρέχουμε, για να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε προβλήματα στην αποχέτευση και νυχτερινές περιπέτειες, θα σας προτείνουμε την συντήρηση της αποχέτευσης σας σε τακτά διαστήματα μέσα στο έτος. Ο αριθμός τους θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες του αποχετευτικού σας δικτύου, την παλαιότητα, την χρήση που κάνετε και την κατάσταση στην οποία είναι.

 

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

Υπηρεσίες Απόφραξης & Απολύμανσης Βουλα

Απεντομώσεις Βούλα

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των απεντομώσεων εδώ και πολλά χρόνια, άρα όπως καταλαβαίνετε παρέχουμε αποδεδειγμένες λύσεις εφαρμογών. Το υψηλό επίπεδο των γνώσεων μας θα ανταποκριθεί πλήρως στην κάλυψη των αναγκών σας. Εξολοθρεύουμε όλα τα παράσιτα που θα σας επισκεφτούν, όπως κατσαρίδες, μυρμήγκια, ψύλλους, κοριούς, τρωκτικά, κουνούπια, ψαράκια, κ.α.

Απολυμάνσεις  Βουλα

Η μικροβιοκτονία απευθύνεται τόσο σε οικίες και επαγγελματίες, αλλά και στον δημόσιο τομέα. Έχει ως στόχο την καταπολέμηση των μικροβίων και των ιών. Μια απολύμανση – μικροβιοκτονία απαιτείται να γίνει σε χώρους όπου συνωστίζονται και υπάρχουν πολλά άτομα, όπως νοσοκομεία, μέσα μαζικής μεταφοράς, σχολεία, αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις όπου κάποιος έχασε την ζωή του.

Μυοκτονία Βουλα

Ποντίκια και αρουραίοι! Και μόνο οι λέξεις που ηχούν στα αυτιά μας, μας προκαλούν αηδία και αποστροφή. Δεν θα σας αφήσουμε να υποφέρετε και να κινδυνεύσετε. Εμείς όχι μόνο θα φροντίσουμε την άμεση ανάγκη σας, αλλά θα δράσουμε και προληπτικά ώστε να μην εμφανιστούν πάλι τα τρωκτικά.

ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ
ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ

Αναλαμβάνουμε τις ακόλουθες αποφρακτικές εργασίες στη Βουλα.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΝΙΠΤΗΡΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΙΦΩΝΙ ΜΠΑΝΙΟΥ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΗ ΒΕΡΑΝΤΑΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΜΠΑΝΙΟΥ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗ ΚΟΥΖΙΝΩΝ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Εξυπηρετούμε σε όλη τη Βουλα.

Διαμερίσματα
Μονοκατοικίες
Καταστήματα
Σχολεία – Φροντιστήρια
Δημόσιες Υπηρεσίες
Νοσοκομεία
Εργοστάσια – Βιοτεχνίες

Επικοινωνήστε μαζί μας.

3 thoughts on “Υπηρεσίες Απόφραξης & Απολύμανσης Βουλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.