ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

Ταχύτητα + Επαγγελματισμός + Αποτελεσματικότητα

από

15

ευρώ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ. Ο νεροχύτης στην κουζίνα σας είναι γενικά εύκολο να βουλώσει. Από τον σωλήνα του νεροχύτη καθημερινά περνάνε διάφορα αντικείμενα και τροφές. Για αυτό τον λόγο και μόνο κινδυνεύει να βουλώσει οποιαδήποτε στιγμή. Το νεροχύτη τον χρησιμοποιούμε κάθε μέρα για να μαγειρέψουμε, να πλύνουμε πιάτα, ποτήρια και διάφορα σκεύη που έχουμε χρησιμοποιήσει κυρίως κατά το μαγείρεμα. Επομένως, παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο ώστε να παραμένει πάντα λειτουργικός σε καθημερινή βάση.

ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Παρέχουμε γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση

Ανταποκρινόμαστε σε οποιοδήποτε μέγεθος ή είδος προβλήματος του αποχετευτικού σας δικτύου

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Πιεστικό Μηχάνημα

Το πιεστικό μηχάνημα που διαθέτουμε είναι τελευταίας τεχνολογίας και ουσιαστικά εκτοξεύει νερό με ελεγχόμενη πίεση ώστε να απομακρύνει τα αντικείμενα τα οποία έχουν φράξει τον σωλήνα. Πέρα από αυτό είναι αποτελεσματικό και στο να καθαρίζει το λίπος και το πουρί που έχει μαζευτεί σε διάφορα σημεία του σωλήνα.

Διάγνωση και απόφραξη με κάμερα

Στις περιπτώσεις που το βούλωμα επιμένει, με τη βοήθεια μίας κάμερας υψηλής τεχνολογίας μπορούμε να διαγνώσουμε το πρόβλημα. Είναι μια αποτελεσματική και σύγχρονη μέθοδος με την οποία μπορούμε να ελέγξουμε τη βασική αιτία της δυσλειτουργίας του βουλωμένου νεροχύτη και κατ’ επέκταση του αποχετευτικού σας συστήματος. Επιπλέον, μπορούμε ταυτόχρονα και με άλλες διαδικασίες όπως τακτική συντήρηση και καθαρισμό να εξασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία του νεροχύτη σας για πάντα ειδικά σε επαγγελματικούς χώρους εστίασης και προετοιμασίας τροφίμων.

Ατσαλίνα

Ένας κλασσικός τρόπος για την απόφραξη του νεροχύτη με σίγουρο αποτέλεσμα, είναι η ατσαλίνα. Χωρίζεται σε δύο κατηγορίες, τη χειροκίνητη ατσαλίνα και την ηλεκτρομηχανική ατσαλίνα. Το ποια θα χρησιμοποιήσουμε εξαρτάται καθαρά από την περίπτωση του φραξίματος. Είναι ένα εύκαμπτο εργαλείο το οποίο εισέρχεται μέσα στους σωλήνες και με τον κατάλληλο χειρισμό του ειδικού τεχνικού είναι εξόχως αποτελεσματική.

ΤΙ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Όταν έχουμε ξεφλουδίσει φρούτα και λαχανικά, όταν έχουμε μαγειρέψει και έχουμε γεμίσει τον νεροχύτη με υπολείμματα από τροφές και σάλτσες αυξάνουμε τις πιθανότητες να βουλώσουμε τον νεροχύτη. Τα παραπάνω υλικά δε διαλύονται από το νερό με τη χαμηλή πίεση που πέφτει από τη βρύση του νεροχύτη, έτσι σκαλώνουν σε διάφορα σημεία του σωλήνα με τελικό αποτέλεσμα να φράξει ο νεροχύτης. Εάν ο σωλήνας του νεροχύτη σας έχει μεγάλη διάμετρο λιγοστεύουν οι πιθανότητες να δημιουργηθεί κάποιο φράξιμο αλλά και πάλι είναι πιθανόν. Φυσικά, παίζουν ρόλο τα υλικά κατασκευής του σωλήνα και ο χρόνος της εγκατάστασής τους. Εάν δηλαδή το δίκτυο των σωλήνων είναι παλαιό, σίγουρα θα είναι και περισσότερο ταλαιπωρημένο με αποτέλεσμα να βουλώνει συχνότερα. Εξαρτάται βέβαια και σε ποιο δίκτυο αναφερόμαστε, για παράδειγμα υπάρχει διαφορά στη συχνότητα χρήσης του. Σε διαφορετικό χρόνο θα βουλώσει το δίκτυο μίας πολυκατοικίας από το δίκτυο μιας μονοκατοικίας και ακόμα πιο γρήγορα μπορεί να βουλώσει ένα δίκτυο ενός δημόσιου χώρου ή ενός εστιατορίου.

ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Εάν επιλέξουμε να αφήσουμε σχετικά βουλωμένο τον νεροχύτη με αργή αποστράγγιση θεωρώντας ότι τα πράγματα δε θα γίνουν χειρότερα, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες τελικά να δυσκολέψουν αρκετά. Εκτός του ότι με βουλωμένο τον νεροχύτη σίγουρα δυσκολευόμαστε να κάνουμε διάφορες δραστηριότητες, σοβαρότερα προβλήματα πρόκειται να προκύψουν όπως να δημιουργηθούν ρωγμές και σπασίματα στους σωλήνες με αποτέλεσμα να υπάρχει ακόμα και διαρροή νερού. Με τη διαρροή νερού έρχονται άλλα προβλήματα όπως φθορές στο πάτωμα ή στους τοίχους από τη συσσώρευση της υγρασίας. Αυτόματα λοιπόν, μπαίνουμε σε διαδικασία περισσότερων εξόδων για την αποκατάσταση των επιπρόσθετων ζημιών.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Εάν διαπιστώσετε ότι κοντά στον νεροχύτη υπάρχουν άσχημες μυρωδιές ή ακούτε παράξενους ήχους είναι σημάδια ότι είναι έτοιμος να βουλώσει. Μια από τις πιο έγκυρες ενδείξεις είναι όταν το νερό στον νεροχύτη αποστραγγίζεται πολύ αργά.

ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Είναι πολύ σημαντικό να προσέχουμε τι ρίχνουμε μέσα στον νεροχύτη και τι αφήνουμε να περνάει μέσα στο σωλήνα όταν ξεπλένουμε με νερό τις βρωμιές που έχουμε αφήσει από διάφορες δραστηριότητες. Καλό θα ήταν να μην αδειάζουμε τα καμένα λάδια από το μαγείρεμα ή ότι έχει μείνει από το φαγητό στον νεροχύτη. Υπάρχουν ειδικά δοχεία για τα λάδια στα οποία μπορούμε να τα βάλουμε μέσα και μετά να τα ανακυκλώσουμε. Επίσης, πριν πλύνουμε τα πιάτα πρέπει να σιγουρευτούμε ότι δεν έχουν πάνω τους κολλημένες τροφές που μπορούν να εισχωρήσουν και να φράξουν τον σωλήνα. Τέλος, μπορούμε μια φορά τον μήνα να ρίχνουμε ζεστό νερό μέσα στο σιφώνι, κατά προτίμηση όχι βραστό διότι μπορεί να δημιουργήσει ζημιά στον σωλήνα.

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

Άμεση εξυπηρέτηση διαρκώς

Σεβόμαστε την περιουσία σας και δεν αναστατώνουμε το χώρο σας

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Με ένα συμβόλαιο συντήρησης του αποχετευτικού σας δικτύου, σας προσφέρουμε προληπτικό καθαρισμό και συντήρηση στον νεροχύτη σας ώστε να μην έχετε ποτέ πρόβλημα. Παρέχουμε διάφορα συμβόλαια συντήρησης για όλο το αποχετευτικό σας δίκτυο, για να έχετε μια ομαλή και λειτουργική αποχέτευση με σωλήνες σε άρτια κατάσταση.

Δεν σας συνιστούμε να χρησιμοποιήτε συχνά αποφρακτικά προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο διότι η συχνή τους χρήση δημιουργεί προβλήματα στην υγεία σας αλλά και στους σωλήνες της αποχέτευση σας. Τα προϊόντα αυτά είναι ιδιαίτερα τοξικά λόγω διάφορων συστατικών τους και μπορούν να καταστρέψουν τους σωλήνες με αποτέλεσμα να μπείτε σε περιττά έξοδα επισκευής.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΒΟΥΛΩΣΩ ΤΟΝ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΜΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Αν τα φραξίματα δεν υποχωρούν, μπορείτε να μας καλέσετε για να έρθουμε άμεσα στο χώρο σας με τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε. Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο άρτια για όλες τις περιπτώσεις και σας εξυπηρετούμε όλο το εικοσιτετράωρο οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας. Ανάλογα με το είδος του αποχετευτικού σας δικτύου και το πόσο παλαιό είναι, χρησιμοποιούμε είτε πιεστικά είτε ηλεκτροκίνητα μηχανήματα. Θα χρησιμοποιήσουμε και κάμερα αν χρειαστεί ώστε να έχουμε μια πιο καθαρή εικόνα του προβλήματος.