ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

Ταχύτητα + Επαγγελματισμός + Αποτελεσματικότητα

από

15

ευρώ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ. Ένα δυσάρεστο πρόβλημα το οποίο πρέπει να αντιμετωπίζεται άμεσα είναι το βούλωμα της λεκάνης. Ενοχλεί όλη την οικογένεια στο σπίτι και είναι πρωτεύουσας σημασίας για την ατομικά αλλά και για τη δημόσια υγεία. Μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις των πελατών μας είναι οι διάφοροι λόγοι για τους οποίους βουλώνουν οι τουαλέτες. Παρακάτω σας αναφέρουμε αναλυτικά τους λόγους και τις αιτίες που μπορεί να βουλώσει μια λεκάνη όπως επίσης και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε στις αποφράξεις λεκάνης τουαλέτας.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ

Είμαστε στη διάθεσή σας όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

210 89 90 600

7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο. Κυριακές και αργίες, Χριστούγεννα και Πάσχα.

ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ

Υπάρχουν πολλά άρθρα με διάφορους τρόπους για να ξεβουλώσετε τη λεκάνη μόνοι σας. Παρόλα αυτά αν το πρόβλημα επιμένει ή αν δε θέλετε να ασχοληθείτε εξαρχής, μπορείτε να μας καλέσετε για να έρθουμε άμεσα στο χώρο σας. Οι τεχνικοί μας έχουν την εμπειρία και την κατάλληλη εκπαίδευση για να πραγματοποιήσουν επαγγελματική απόφραξη στη λεκάνη σας και να επανέλθει ταχύτατα στην ομαλή της λειτουργία. Ανάλογα με την περίπτωση του βουλώματος, το σημείο φραγμού και το αντικείμενο που το προκαλεί χρησιμοποιούμε και την κατάλληλη μεθοδολογία. Η βεντούζα είναι μια παραδοσιακή μέθοδος και αν τη χειριστεί κάποιος ειδικός ίσως είναι αρκετή ώστε να λυθεί το πρόβλημα.

Εάν το βούλωμα επιμένει διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για οποιαδήποτε απόφραξη:

  • Χειροκίνητες ατσαλίνες μεγάλου μήκους.
  • Ισχυρές ηλεκτρομηχανικές ατσαλίνες για σκληρά εμπόδια.
  • Πιεστικούς μηχανισμούς υδροβολής.
  • Κεφαλές υδροβολής διαφόρων τύπων ανάλογα με το βούλωμα.
  • Κάμερες απόφραξης για διάγνωση και έλεγχο αποχετευτικού δικτύου.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και η εμπειρία χρόνων, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε, θα σας λύσει άμεσα το πρόβλημα χωρίς αναστάτωση και περαιτέρω ζημιές στον χώρο σας.

ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΛΩΝΕΙ Η ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ

Στο σπίτι μας καθημερινά κάνουμε χρήση της λεκάνης της τουαλέτας μας. Άρα η λειτουργία της πρέπει κάθε μέρα να είναι ομαλή ώστε να μη δημιουργηθούν συνθήκες μόλυνσης και να μην οδηγηθούμε σε δυσάρεστους καθαρισμούς. Η γνώση των αιτιών που βουλώνει μια τουαλέτα θα βοηθήσουν σε ενδεχόμενες αποφράξεις στο μέλλον. Κάποιες από τις αιτίες αυτές είναι:

Το νερό στο καζανάκι έχει χαμηλή στάθμη

Τα καζανάκια έχουν εισερχόμενη γραμμή παροχής νερού. Εάν το πρόβλημα έρχεται απο εκεί τότε το καζανάκι δεν γεμίζει πλήρως με αποτέλεσμα όταν το τραβάτε να μην πέφτει όσο νερό πρέπει.

Κάποιο αντικείμενο βούλωσε τη λεκάνη

Εάν υπάρχουν μικρά παιδιά μέσα στο σπίτι είναι πολύ πιθανό να συναντήσουμε περιπτώσεις με μικρά παιχνίδια τα οποία να δημιουργούν πρόβλημα εμπλοκής. Τα παιδιά γενικά έχουν περιέργεια για τα πάντα, επομένως και για τη λεκάνη της τουαλέτας με την οποία δυστυχώς πειραματίζονται. Έχει τύχει να βρούμε μέχρι και το βουρτσάκι της λεκάνης σφηνωμένο. Αν το νερό κάνει ομαλή αποστράγγιση από μόνο του αλλά τα οργανικά λύματά μας καθυστερούν την ταχύτητα αποστράγγισης, λογικά το βούλωμα υποβοηθείται από κάποιο ξένο αντικείμενο. Μερικές γυναίκες επειδή ντρέπονται πολύ να ρωτήσουν, όταν έχουν πάει για επίσκεψη, πιθανόν να πετάξουν προϊόντα ατομικής υγιεινής μέσα στη λεκάνη. Γι αυτό ο εκάστοτε οικοδεσπότης πρέπει να έχει φροντίσει να υπάρχει κοντά στη λεκάνη καλυμμένος κάδος απορριμμάτων. Μην πετάτε μέσα στη λεκάνη σας ούτε χαρτί υγείας, ούτε νήματα, ούτε χαρτοπετσέτες, ούτε χαρτομάντιλο μιας χρήσης, ούτε βαμβάκι ή οτιδήποτε άλλο. Το σύστημα των σωλήνων είναι φτιαγμένο ώστε να μπορεί να μεταφέρει στην αποχέτευση μόνο σωματικά απορρίμματα.

Ελλιπής σχεδιασμός κατασκευής λεκάνης

Ο σχεδιασμός οποιουδήποτε προϊόντος παίζει σημαντικό ρόλο στη λειτουργία του. Το πόσο κοστίζει είναι άσχετος παράγοντας. Το πλάτος του ανοίγματος της αποχέτευσης, η γωνία και άλλες λεπτομέρειες της κατασκευής, ανεξάρτητα με την ποσότητα νερού που ξεπλένεται κάθε φορά που τραβάτε το καζανάκι, είτε θα βλάψουν είτε θα βοηθήσουν την ομαλή ροή νερών και λυμάτων.

Διατροφή με ελάχιστες φυτικές ίνες

Όσες διατροφές βασίζονται σε κρέας ή γίνεται χρήση κάποιων συγκεκριμένων φαρμάκων ευνοούν την παραγωγή πιο σφιχτών οργανικών λυμάτων (ανθρώπινων περιττωμάτων) τα οποία με τη σειρά τους δημιουργούν βουλώματα. Υπάρχει η πιθανότητα μια λεκάνη να βουλώνει όταν τη χρησιμοποιούν συγκεκριμένα άτομα μέσα στο σπίτι. Κάτι λοιπόν που θα κάνει καλό και στη λεκάνη σας και στην υγεία σας είναι η προσθήκη λαχανικών και φρούτων στη διατροφή σας. Εάν υπάρχουν διατροφικοί περιορισμοί λογικά θα χρειαστεί να βάλετε μεγαλύτερο καζανάκι ώστε να έχει περισσότερη δύναμη έκπλυσης. Στις τουαλέτες ενός δημόσιου χώρου δεν μπορούν να ρισκάρουν κάποιο βούλωμα οπότε εκεί θα δείτε μόνο τέτοιου τύπου καζανάκια. Οικονομικά δε διαφέρουν πολύ στην αγορά, όμως χρησιμοποιούν αρκετά περισσότερο νερό.

Κακός εξαερισμός τουαλέτας

Η ροή του αέρα είναι σημαντική για τη λειτουργία του συστήματος αποχέτευσης. Η συγκράτηση των περιττωμάτων στη θέση τους έχει σχέση με τον σχηματισμό κενού αέρος και εξαρτώνται από αυτό. Μια σωστή έκπλυση μπορεί να εμποδίζεται λόγω πίεσης που δημιουργείται από πρόβλημα στον σωλήνα εξαερισμού στο μπάνιο σας. Συνήθως μετά από κάποιο καιρό οι αεραγωγοί φράζουν από φύλλα, μικρά κλαδιά και φωλιές πτηνών. Έτσι ένας φραγμένος αεραγωγός μειώνει τη ροή του νερού και ανά διαστήματα δημιουργεί βουλώματα στην τουαλέτα.

Σκληρό ή αρκετά χλωριωμένο νερό

Το χλώριο που περιέχει το δίκτυο ύδρευσης στις πόλεις για να απαλείφει τα βακτήρια δημιουργεί πρόβλημα στα ελαστικά και στα πλαστικά υλικά της λεκάνης. Επίσης, ο σωλήνας αποχέτευσης με την πάροδο του χρόνου φθείρεται σε περιοχές όπου το νερό είναι σκληρό καθώς είναι γεμάτο με μέταλλα, όπως είναι το ασβέστιο.

Η απόφραξη της λεκάνης μπορεί να είναι ένα έκτακτο συμβάν για εσάς. Για εμάς είναι καθημερινότητα.

Οποιαδήποτε στιγμή του 24ώρου πραγματοποιούμε αποφράξεις όλων των τύπων αποχετεύσεων.