ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – 2108990600

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Εδώ και πολλά χρόνια η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ έχει αποτελέσει την νούμερο ένα επιλογή σας στην επίλυση των προβλημάτων αποχέτευσης και αποστράγγισης.Μας προτιμάτε και σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που έχετε δείξει στην επιχείρησή μας. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε ότι οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι. Αυτό μας δικαιώνει για την σκληρή μας δουλειά.

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ πάντα έτοιμοι να στείλουμε στον χώρο σας επαγγελματίες και φιλικούς τεχνικούς, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας, Κυριακές και αργίες, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο. Με το έμπειρο προσωπικό μας, εκπαιδευμένο και εξοπλισμένο με τα υψηλότερα πρότυπα της εθνικής βιομηχανίας, η αποχέτευσή σας θα λειτουργεί και πάλι σαν καινούρια. Χωρίς άγχος. Χωρία καμιά φασαρία. Καλέστε σήμερα Αποφράξεις Βουλιαγμένη 2108990600.

ΚΑΘΑΡΟ ΣΙΦΟΝΙ ΜΠΑΝΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΘΑΡΟ ΣΙΦΟΝΙ ΜΠΑΝΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Στην Αποφράξεις Βουλιαγμένη ο στόχος μας είναι να βρισκόμαστε δίπλα σας, όταν χρειάζεστε τη μέγιστη βοήθεια από τους ειδικούς. Είμαστε διαθέσιμοι όλη τη μέρα και τη νύχτα, κάθε μέρα της εβδομάδας για να διαχειριστούμε τις συνήθεις και έκτακτες ανάγκες σας.

Οι οικιακές, εμπορικές και βιομηχανικές υπηρεσίες της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ περιλαμβάνουν:

 • Υπηρεσίες δικτύων αποχέτευσης
 • Τεχνολογία επιθεώρησης με κάμερα διάγνωσης
 • Διαθέσιμα πιεστικά μηχανήματα υδροβολής
 • Ακριβείς εκτιμήσεις

Είμαστε πλήρως εξουσιοδοτημένοι και ασφαλισμένοι για τη δική σας προστασία. Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή για άμεση υποστήριξη!

Έχουμε τις κατάλληλες λύσεις για ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε. Κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα ανεξαρτήτου μεγέθους και σοβαρότητας του θέματος που αντιμετωπίζετε. Σας βγάζουμε από το αδιέξοδο που βρίσκεστε, χρησιμοποιώντας προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό σε συνδυασμό πάντα με το έμπειρο και άριστα καταρτισμένο μας τεχνικό προσωπικό.

Αποφράξεις Βουλιαγμένη
Αποφράξεις Βουλιαγμένη

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ για παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών: Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σχεδιασμένων για επιχειρήσεις σε ανταγωνιστικές τιμές. Έχουμε επικεντρωθεί στην ανάπτυξη ισχυρών σχέσεων με τους εμπορικούς πελάτες μας που αντιστέκονται στη δοκιμασία του χρόνου.

Γνωρίζουμε ότι για τις επιχειρήσεις είναι σημαντικό να έχετε “το δικό σας άνθρωπο” για τα ενοχλητικά προβλήματα που επηρεάζουν το αποχετευτικό σας δίκτυο. Μας αρέσει να είμαστε αυτοί οι άνθρωποι που θα σας βοηθήσουμε να διατηρείτε την επιχείρησή σας σε πλήρη λειτουργία ανά πάσα στιγμή.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ κοντά σας  από το 1970

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ιδρύθηκε το 1970 και διαθέτει πλούσια εμπειρία στις αποφράξεις, συντηρήσεις και στους καθαρισμούς των αποχετεύσεων. Για κάθε είδος βουλωμένης αποχέτευσης έχουμε τη γνώση και την εμπειρία ώστε να γίνει σωστά και αποτελεσματικά κάθε εργασία.

Βουλιαγμένη αποφράξεις για:

 • απόφραξη και καθαρισμό αποχετεύσεων, σιφονιών, φρεατίων, υδρορροών, τουαλετών, κουζινών.
 • διάγνωση με κάμερα.
 • άντληση υδάτων.
 • Μηνιαίες συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων.

  ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
  ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Καλέστε σήμερα την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ και ένας εκπρόσωπος του τηλεφωνικού μας κέντρου θα σας παρέχει οποιαδήποτε πληροφορία. Προσφέρουμε άμεση ανταπόκριση και η ομάδα μας είναι πάντα ευγενική, ειλικρινής και κατατοπιστική. Συζητώντας το πρόβλημα που έχετε, σας βεβαιώνουμε ότι δεν θα μείνετε στο σκοτάδι και θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες που θα σας παρέχουμε.

Το αφοσιωμένο και αξιόπιστο ανθρώπινο δυναμικό μας διαθέτει την κατάλληλη εκπαίδευση και εμπειρία. Χειρίζεται εξειδικευμένο εξοπλισμό υπερσύγχρονης τεχνολογίας, για να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικό με την αποχέτευση σας.
Με το που λάβουμε την κλήση σας, θα φτάσουμε στον χώρο σας άμεσα ώστε να διερευνήσουμε και να επιλύσουμε το πρόβλημα σας, έγκαιρα και αποτελεσματικά.

Στην Αποφράξεις Βουλιαγμένης, έχουμε επενδύσει στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας, που μας παρέχει ακριβείς εκτιμήσεις και αναλύσεις σε όλα τα θέματα που αφορούν τα αποχετευτικά δίκτυα.

Απαλλαγείτε από τις ανεπιθύμητες ρίζες που μπορεί να μπλοκάρουν το δίκτυο της αποχέτευσης

Καθημερινά καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε  αρκετές περιπτώσεις όπου το οριζόντιο δίκτυο της αποχέτευσης περνάει μέσα από ακάλυπτους χώρους όπως αυλές & κήπους. Οι ρίζες των φυτών και των δέντρων που βρίσκονται εκεί πολύ συχνά εισέρχονται μέσα στους αποχετευτικούς αγωγούς ή στα φρεάτια  λόγω της αυξημένης υγρασίας που τις προσελκύει. Σταδιακά αρχίζουν να αναπτύσσονται με αποτέλεσμα, να προκαλούν διάφορα προβλήματα στη διέλευση των λυμάτων & την κυκλοφορία του νερού.

Τότε ακριβώς ξεκινά και το φράξιμο των αποχετευτικών δικτύων.

Αποφράξεις με σύγχρονα ριζοκοπτικά μνηχανήματα

Στην εταιρεία μας, έχουμε την δυνατότητα να  επεμβαίνουμε εισάγοντας μέσα στην αποχέτευσή σας μηχανήματα πιεστικά στα οποία προσαρμόζονται ειδικά εξαρτήματα κοπής ριζών (ριζοκοπτικά). Με την τεχνική αυτή αφαιρούμε όλες τις ρίζες ώστε να επανέλθει ο αγωγός σας στην κανονική του ομαλή λειτουργία. Με αυτό τον τρόπο, γίνεται σωστά η ροή των λυμάτων , διατηρώντας ταυτόχρονα & την καλή κατάσταση των σωληνώσεων του αποχετευτικού σας δικτύου.

Ρίζες μέσα σε αποχέτευση
Ρίζες μέσα σε αποχέτευση

Εμπειρία και γνώσεις από την Αποφράξεις Βουλιαγμένη

Εμπειρία και γνώσεις από την Αποφράξεις Βουλιαγμένη: Λόγω του πλούτου των γνώσεων και των εμπειριών μας, έχουμε την δυνατότητα να ανταποκριθούμε σε οποιοδήποτε μέγεθος ή είδος προβλήματος του αποχετευτικού σας δικτύου με αποτελεσματικότητα.

Όταν καλούμαστε σε ένα σπίτι, σχολείο ή επιχείρηση, ανταποκρινόμαστε άμεσα ώστε να σας παρέχουμε μια γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Δεν έχει σημασία αν είναι μεγάλη ή μικρή η εργασία που χρειάζεστε. Εσείς μπορείτε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι η ομάδα μας θα λύσει αποτελεσματικά και εγγυημένα τα προβλήματα σας.

Η εμπειρία μας είναι πλέον δεδομένη και παρέχουμε μια επαγγελματική και φιλική εξυπηρέτηση με την προσωπική επαφή. Στόχος μας είναι να αφήσουμε όλους τους πελάτες μας περισσότερο από ευτυχείς με τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας. Οι δικές σας συστάσεις είναι το μέλλον της επιχείρησής μας. Μια αποχέτευση μπορεί να φράξει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας προκαλώντας κινδύνους για την υγεία σας, υλικές ζημιές και περιβαλλοντικούς κινδύνους.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αποφράξεις Βουλιαγμένη προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού αποχετεύσεων σε επιχειρήσεις και κατοικίες στη Βουλιαγμένη. Είμαστε πλήρως ασφαλισμένοι για εμπορικές συναλλαγές. Παρέχουμε υπηρεσίες ακόμα και την ίδια ημέρα, τακτικές συμβάσεις προληπτικής συντήρησης και ανταπόκριση σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Είτε έχετε μεγάλο είτε μικρό πρόβλημα, η Αποφράξεις Βουλιαγμένη διαθέτει τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία για την γρήγορη, αξιόπιστη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση της επιχείρησής σας. Καλέστε σήμερα Αποφράξεις Βουλιαγμένης 2108990600.

Για αυτό και σας καλύπτουμε  24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Θα ανταποκριθούμε άμεσα σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Λίπη, υπολείμματα τροφίμων, χαρτιά, μωρομάντηλα, σαπούνια, απορρυπαντικά αλλά και ρίζες δέντρων, συσσωρεύονται στα τοιχώματα των σωληνώσεων μειώνοντας τη ροή μέχρι που τελικά τις φράζουν.

Πλέον μια έρευνα αποστράγγισης με κάμερα (έλεγχος διαρροής) μας δίνει ένα πραγματικό πλεονέκτημα σε σχέση με τις μεθόδους στο παρελθόν, στην προσπάθεια να προσδιοριστεί η αιτία των προβλημάτων αποχέτευσης. Αυτές τις μέρες μπορούμε να επιθεωρήσουμε πολύ γρήγορα και απλά τα θέματα της αποχέτευσης για την διερεύνηση των προβλημάτων σε σύγκριση με τα ακριβά και χρονοβόρα σκαψίματα.

Όμως, οι αποχετεύσεις δεν βουλώνουν μόνο από λίπη και τρίχες μαλλιών. Έχουμε βρει μέσα διάφορα και περίεργα αντικείμενα, όπως πάνες, παπούτσια, παιχνίδια, μαχαίρια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Όλα αυτά μπορούν πλέον εύκολα να αναγνωριστούν με μια έρευνα με κάμερα και να δοθούν λύσεις, χωρίς καμιά περαιτέρω αναστάτωση.

Καλέστε μας τώρα, μην αφήνετε τον χρόνο να περνάει έτσι.


Αποφράξεις Βουλιαγμένη – Αποχετεύσεις
Αποφράξεις αποχετεύσεων Βουλιαγμένη
Αποφράξεις Φρεατίων Βουλιαγμένη
Απόφραξη Νεροχύτη Βουλιαγμένη
Απόφραξη Υδρορροής Βουλιαγμένη
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Βουλιαγμένη
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Βουλιαγμένη
Καθαρισμός Φρεατίων Βουλιαγμένη
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα
Μηνιαίες Συντηρήσεις Βουλιαγμένη
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Βουλιαγμένη
Αποφράξεις αποχετεύσεων Βουλιαγμένη

Σχετικά με τη Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη είναι παραθαλάσσιος οικισμός, που βρίσκεται 25 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. Είναι χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού. Μαζί με τη νησίδα Υδρούσα αποτελούν τη Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.  Η περιοχή στην οποία απλώνεται ο οικισμός περιλαμβάνει μία μεγάλη και δαντελωτή παραλιακή ζώνη, στην οποία σχηματίζονται και οι χερσόνησοι του Καβουρίου και του Λαιμού. Αποτελεί μία από τις ακριβότερες περιοχές στην Ελλάδα. Τ. Κ. 16671

Πηγή:Wikipedia