ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

Ταχύτητα + Επαγγελματισμός + Αποτελεσματικότητα

από

15

ευρώ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 24 ΩΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Παρέχουμε υπηρεσίες απόφραξης και καθαρισμού αποχετεύσεων. Ξεβουλώνουμε λεκάνες, μπάνια, νιπτήρες, νεροχύτες, σιφώνια, υδρορροές, φρεάτια, κεντρικές αποχετεύσεις. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε ότι οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι. Αυτό μας δικαιώνει για την σκληρή μας δουλειά.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Είμαστε στην διάθεσή σας όλη την διάρκεια του 24ώρου.

7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο. Κυριακές και αργίες, Χριστούγεννα και Πάσχα.

ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Με το έμπειρο προσωπικό μας, εκπαιδευμένο και εξοπλισμένο με τα υψηλότερα πρότυπα στον κλάδο των αποχετεύσεων, οι σωληνώσεις της αποχέτευσής σας θα λειτουργούν και πάλι σαν καινούριες. Οι οικιακές, εμπορικές και βιομηχανικές υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  • Απόφραξη και καθαρισμό δικτύων αποχέτευσης
  • Τεχνολογία επιθεώρησης με κάμερα διάγνωσης
  • Πιεστικά μηχανήματα υδροβολής
  • Ακριβείς εκτιμήσεις
  • Μηνιαίες συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων
  • Άντληση υδάτων

Έχουμε τις κατάλληλες λύσεις για οποιοδήποτε αποχετευτικό πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε. Κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα ανεξαρτήτως του μεγέθους και της σοβαρότητας του θέματος που αντιμετωπίζετε. Σας βγάζουμε από το αδιέξοδο που βρίσκεστε, χρησιμοποιώντας προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό σε συνδυασμό πάντα με το έμπειρο και άριστα καταρτισμένο μας τεχνικό προσωπικό.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Θα εκπλαγείτε πόσο συχνά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιθεώρηση κάμερας στην εργασία μας. Συνιστούμε την επιθεώρηση αποχέτευσης μέσω βίντεο σε οποιαδήποτε περίπτωση υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί σκάψιμο ή σπάσιμο του πατώματος για να εντοπισθεί το πρόβλημα.

Η επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα εφαρμόζεται σε έναν μεγάλο αριθμό καταστάσεων αποχετευτικών προβλημάτων. Είναι μια απλή διαδικασία για τους πεπειραμένους τεχνικούς μας και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα άνοιγμα σωλήνα ή αποχέτευσης ώστε να περάσει μέσα στο σωλήνα ο εξοπλισμός της κάμερας. Η ομάδα μας θα βρει το κατάλληλο σημείο εισαγωγής.

Ένας από τους πιστοποιημένους τεχνικούς μας εισάγει την εξειδικευμένη κάμερα ελέγχου σωλήνων αποχέτευσης στη γραμμή αποχέτευσης. Η κάμερα σωλήνα οπτικών ινών είναι συνδεδεμένη σε ένα μακρύ, εύκαμπτο μεταλλικό καλώδιο. Ο τεχνικός εισάγει αυτό το καλώδιο στη γραμμή αποχέτευσης και το χειρίζεται από απόσταση χρησιμοποιώντας μικρούς κινητήρες μέσα στο καλώδιο.

Η κάμερα συνδέεται με μια φορητή οθόνη κλειστού κυκλώματος. Τα ισχυρά φώτα της κάμερας φωτίζουν το εσωτερικό του σωλήνα, ώστε να φαίνεται κάθε λεπτομέρεια σε πραγματικό χρόνο. Ο τεχνικός μας θα παρατηρήσει την παρουσία συντριμμιών, βουλωμάτων, ακόμη και των πιο μικροσκοπικών ρωγμών καθώς η κάμερα ταξιδεύει μέσα στον αγωγό.

Χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό, οι τεχνικοί μας μπορούν να εντοπίσουν οπτικά τα εμπόδια που βουλώνουν τις σωληνώσεις, σπασίματα, ρωγμές, ζημιές, ρίζες στην αποχέτευση και διάβρωση. Μόλις εντοπίσουμε ποιο είναι το πρόβλημα, θα ξέρουμε πώς να το διορθώσουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Εάν εντοπίσουμε φράξιμο που προκαλείται από ρίζες δέντρων, θα χρησιμοποιήσουμε ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα ή καθαριστικά υδροβολής για να το αφαιρέσουμε.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σχεδιασμένων για επιχειρήσεις σε ανταγωνιστικές τιμές. Έχουμε επικεντρωθεί στην ανάπτυξη ισχυρών σχέσεων με τους πελάτες μας. Γνωρίζουμε ότι ιδιαίτερα για τις επιχειρήσεις είναι σημαντικό να έχετε “το δικό σας άνθρωπο” για τα ενοχλητικά προβλήματα που επηρεάζουν το αποχετευτικό σας δίκτυο. Είμαστε αυτοί που θα σας βοηθήσουμε να διατηρείτε την επιχείρησή σας σε πλήρη λειτουργία ανά πάσα στιγμή.

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ενημερωνόμαστε για όλα τα θέματα που αφορούν στα αποχετευτικά δίκτυα.

Ο εξοπλισμός μας ανανεώνεται με μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας γενιάς.

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Διαθέτουμε πλούτο γνώσεων και εμπειριών, έτσι ώστε να έχουμε την δυνατότητα να ανταποκριθούμε σε οποιοδήποτε μέγεθος ή είδος προβλήματος του αποχετευτικού σας δικτύου με αποτελεσματικότητα. Δεν έχει σημασία αν είναι μεγάλη ή μικρή η εργασία που χρειάζεστε. Όταν καλούμαστε σε ένα σπίτι, σχολείο ή επιχείρηση, ανταποκρινόμαστε άμεσα ώστε να σας παρέχουμε μία γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Εσείς μπορείτε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι η ομάδα μας θα λύσει αποτελεσματικά και εγγυημένα τα προβλήματα σας.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Με το που λάβουμε την κλήση σας, θα φτάσουμε στον χώρο σας άμεσα ώστε να διερευνήσουμε και να επιλύσουμε το πρόβλημά σας, έγκαιρα και αποτελεσματικά. Συζητώντας το πρόβλημα που έχετε, σας βεβαιώνουμε ότι δεν θα μείνετε στο σκοτάδι και θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες που θα σας παρέχουμε.

Το αφοσιωμένο και αξιόπιστο ανθρώπινο δυναμικό μας διαθέτει εκπαίδευση και εμπειρία. Χειρίζεται εξειδικευμένο εξοπλισμό υπερσύγχρονης τεχνολογίας, για να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικό με την αποχέτευση σας.

Προσφέρουμε άμεση ανταπόκριση και η ομάδα μας είναι πάντα ευγενική, ειλικρινής και κατατοπιστική. Για κάθε είδος βουλωμένης αποχέτευσης έχουμε τη γνώση και την εμπειρία ώστε να γίνει σωστά και αποτελεσματικά κάθε εργασία. Μπορείτε να μας καλέσετε σήμερα και ένας εκπρόσωπος του τηλεφωνικού μας κέντρου θα σας παρέχει οποιαδήποτε πληροφορία.

ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Προσφέρουμε καθαρισμό αποχετεύσεων σε επιχειρήσεις και κατοικίες στην Βουλιαγμένη. Παρέχουμε υπηρεσίες ακόμα και την ίδια ημέρα, τακτικές συμβάσεις προληπτικής συντήρησης και ανταπόκριση σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Διαθέτουμε τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία για την γρήγορη, αξιόπιστη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση της επιχείρησής σας.

Λίπη, υπολείμματα τροφίμων, χαρτιά και μωρομάντιλα, σαπούνια και απορρυπαντικά, ρίζες δέντρων, συσσωρεύονται στα τοιχώματα των σωληνώσεων μειώνοντας τη ροή μέχρι που τελικά τις φράζουν. Μια αποχέτευση μπορεί να φράξει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας προκαλώντας κινδύνους για την υγεία σας, υλικές ζημιές και περιβαλλοντικούς κινδύνους. Για αυτό και σας καλύπτουμε σε 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Θα ανταποκριθούμε άμεσα σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε

Οι αποχετεύσεις θα πρέπει να καθαρίζονται σε τακτική βάση. Σας παρέχουμε διάφορα πακέτα συντήρησης για να ταιριάζουν στις επιμέρους ανάγκες σας, εξασφαλίζοντας ότι η αποχέτευσή σας θα διατηρείται καθαρή, αποτρέποντας τυχόν ανεπιθύμητες και δαπανηρές εκπλήξεις.

Δοθείσης της εμπειρίας μας, σας παρέχουμε μία επαγγελματική, φιλική εξυπηρέτηση με την προσωπική επαφή. Στόχος μας είναι να αφήσουμε όλους τους πελάτες μας ικανοποιημένους με τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, καθώς οι δικές σας συστάσεις είναι το μέλλον της επιχείρησής μας.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΡΙΖΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Οι ρίζες των φυτών και των δέντρων συχνά εισέρχονται μέσα στους αποχετευτικούς αγωγούς ή στα φρεάτια  λόγω της αυξημένης υγρασίας που τις προσελκύει. Σταδιακά αρχίζουν να αναπτύσσονται με αποτέλεσμα, να προκαλούν διάφορα προβλήματα στη διέλευση των λυμάτων & την κυκλοφορία του νερού. Καθημερινά καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε  αρκετές περιπτώσεις όπου το οριζόντιο δίκτυο της αποχέτευσης περνάει μέσα από ακάλυπτους χώρους όπως αυλές & κήπους. Εκεί οι ρίζες βρίσκουν το κατάλληλο περιβάλλον για να διεισδύσουν μέσα στις σωληνώσεις.

Αποφράξεις με σύγχρονα ριζοκοπτικά μηχανήματα

Επεμβαίνουμε μέσα στην αποχέτευσή σας εισάγοντας πιεστικά μηχανήματα στα οποία προσαρμόζονται ειδικές κεφαλές κοπής ριζών (ριζοκοπτικά). Με την μέθοδο αυτή αφαιρούμε και απομακρύνουμε όλες τις ρίζες ώστε να επανέλθει ο αγωγός σας σε ομαλή λειτουργία. Με αυτή την μέθοδο, επανέρχεται η σωστή ροή των λυμάτων, διατηρώντας ταυτόχρονα και την καλή κατάσταση των σωληνώσεων του αποχετευτικού σας δικτύου.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Προσφέρουμε υπηρεσίες καθαρισμού αποχετεύσεων σε επιχειρήσεις και κατοικίες στην Αθήνα. Παρέχουμε υπηρεσίες ακόμα και την ίδια ημέρα, τακτικές συμβάσεις προληπτικής συντήρησης και ανταπόκριση σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Είτε έχετε μεγάλο είτε μικρό πρόβλημα, διαθέτουμε τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία για την γρήγορη, αξιόπιστη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση της επιχείρησής σας.

ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Παρέχουμε γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση

Ανταποκρινόμαστε σε οποιοδήποτε μέγεθος ή είδος προβλήματος του αποχετευτικού σας δικτύου

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Δοθείσης της εμπειρίας μας, σας παρέχουμε μία επαγγελματική και φιλική εξυπηρέτηση με την προσωπική επαφή. Στόχος μας είναι να αφήσουμε όλους τους πελάτες μας ικανοποιημένους με τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, καθώς οι δικές σας συστάσεις είναι το μέλλον της επιχείρησής μας. Μία αποχέτευση μπορεί να φράξει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας προκαλώντας κινδύνους για την υγεία σας, υλικές ζημιές και περιβαλλοντικούς κινδύνους.

Σχετικά με τη Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη είναι παραθαλάσσιος οικισμός, που βρίσκεται 25 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. Είναι χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού. Μαζί με τη νησίδα Υδρούσα αποτελούν τη Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.  Η περιοχή στην οποία απλώνεται ο οικισμός περιλαμβάνει μία μεγάλη και δαντελωτή παραλιακή ζώνη, στην οποία σχηματίζονται και οι χερσόνησοι του Καβουρίου και του Λαιμού. Αποτελεί μία από τις ακριβότερες περιοχές στην Ελλάδα. Τ. Κ. 16671